Anunci nous artistes residents

CAT

Ens complau anunciar l’arribada de tres nous artistes residents a la nostra benvolguda ciutat de Barcelona. Pari Banu, Mahmoud Ghaffari i Mahnaz Jarchi s’uneixen a la nostra comunitat artística com a part del programa Artists at Risk, que desenvolupem en col·laboració amb el CCCB,  l’IFE i  l’ICUB una iniciativa que busca protegir artistes en risc i promoure la llibertat d’expressió a tot el món.

Pari Banu, reconeguda per la seva valenta exploració de la identitat i la cultura en les seves obres, aporta una perspectiva única. El seu art, profundament arrelat en la seva experiència personal, ens convida a reflexionar sobre temes d’identitat, gènere i pertinença.

Per part seva, Mahmoud Ghaffari i Mahnaz Jarchi, amb la seva captivadora habilitat per a capturar l’essència de la vida quotidiana a través de la lent de la fotografia, ens regalen una mirada íntima a la societat i la humanitat.

Com a comunitat, ens comprometem a brindar-los un ambient segur i acollidor on puguin continuar la seva pràctica artística sense temor ni censura. Barcelona és una ciutat que celebra la diversitat i la creativitat, i estem encantats de donar-los la benvinguda i de ser testimonis del seu impacte en la nostra comunitat artística.

Benvinguts a casa, Pari Banu, Mahmoud Ghaffari i Mahnaz Jarchi! Que la seva estada a Barcelona estigui plena d’inspiració i realització artística.

CAST

Nos complace anunciar la llegada de tres nuevos artistas residentes a nuestra querida ciudad de Barcelona. Pari Banu, Mahmoud Ghaffari y Mahnaz Jarchi se unen a nuestra comunidad artística como parte del programa Artists at Risk, que desarrollamos en colaboración con el CCCB, el IFE y el ICUB una iniciativa que busca proteger a artistas en riesgo y promover la libertad de expresión en todo el mundo.

Pari Banu, reconocida por su valiente exploración de la identidad y la cultura en sus obras, aporta una perspectiva única. Su arte, profundamente arraigado en su experiencia personal, nos invita a reflexionar sobre temas de identidad, género y pertenencia.

Por su parte, Mahmoud Ghaffari y Mahnaz Jarchi, con su cautivadora habilidad para capturar la esencia de la vida cotidiana a través de la lente de la fotografía, nos regalan una mirada íntima a la sociedad y la humanidad.

Como comunidad, nos comprometemos a brindarles un ambiente seguro y acogedor donde puedan continuar su práctica artística sin temor ni censura. Barcelona es una ciudad que celebra la diversidad y la creatividad, y estamos encantados de darles la bienvenida y de ser testigos de su impacto en nuestra comunidad artística.

¡Bienvenidos a casa, Pari Banu, Mahmoud Ghaffari y Mahnaz Jarchi! Que su estancia en Barcelona esté llena de inspiración y realización artística.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *